Nordkalott-treff 2015

Nordkalott-treff 2015

Publisert av Bjørnar Ertsås Olsen den 31.08.15. Oppdatert 18.08.23.

Da har vi avsluttet et vellykket Nordkalott- og Regions-treff i Harstad. Nok en gang har NBCC avd. Harstad og omegn klart å avvikle et treff med suksess. Det var 71 ekvipasjer som fant veien til Harstad helgen 28–30. august 2015. 6 ekvipasjer fra Sverige, 15 ekvipasjer fra Finland og resten fra Norge. Været var meget bra på fredag, mens det på lørdag var noen skyer og noen få regndråper. Søndagen var vindfull, men helt ok.

Avd. Harstad og omegn hadde laget et program for alle deltakerne. Det ble laget en nydelig betasuppe med tilbehør til alle deltakerne som ville ha på fredag. Det var mulighet til å treffe gamle venner og bli kjent med nye. Det ble laget lapskaus for salg til den som ønsket på lørdag. Det var båling og kos ute til bla. Trekkspillmusikk, til langt ut i de små timer.

Lørdag formiddag var det offisiell åpning av Nordkalott treffet v/NCR representant fra Finland, vise president i det Nordiske råd, Kenneth Björkskog.
Harald-Arne Karlsen ønsket alle velkommen og håpet alle hadde funnet seg vel til rette.

Videre var det 8 personer som dro på sightseeing tur til Trondenes. Mens andre dro for å prøve fiskelykken nede ved kaien. De kunne vise oss en passelig stor sei da de kom opp igjen.

Utpå dagen var det konkurranser inne i hallen der både store og små deltok. Det var småbil løp og fiskekonkurranse. Alle fikk premie og alle fikk noe på kroken.

På lørdagskvelden tok regionleder Stig Marthinsen ordet og gratulerte vår avdeling med 35-års jubileum fra Region 2 Troms og avd. Bardu og omegn. Etterfulgt av Håvard Løberg som gratulerte fra avd. Målselv og omegn. Deretter var det Juha Hämäläinen, president i Finsk caravan (SF caravan Finland) som gratulerte oss. Vi mottok flotte gaver fra dem alle. Takker så mye for oppmerksomheten fra dere alle.

Kl 21.00 åpnet Rikingan festen med å spille til dans, her ble det stor stemning, det var til tider fult på dansegulvet fra start til de siste forlot i 02-tiden.

 Søndag var det trekning av det store lotteriet, 36 premier skulle fordeles. Mange spente personer møtte frem og fulgte trekningen.

 Etter dette var det tid for å ta farvel, noen hadde 0.5 km å kjøre mens andre hadde 150 mil å kjøre før de var hjemme.

 Harald–Arne takket alle for deltakelsen og for å ha gjort denne helgen til en minnerik helg og ønsket alle vel hjem.